Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    amanthethi is offline Novice
    Windows 10 Office 365
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    7

    I want a Field in a Query to be a AutoNumber

    Hello, I have made a simple query, and I need to allot AutoNumbers to a field.

    What could be the expression for this ?



    Thanks and Regards

  2. #2
    orange's Avatar
    orange is online now Moderator
    Windows 10 Access 2016
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada; West Palm Beach FL
    Posts
    15,463
    ???Please describe your requirement in simple, plain English and provide a before and after sample if possible.
    Autonumber is a special datatype for a specific purpose.

  3. #3
    amanthethi is offline Novice
    Windows 10 Office 365
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    7
    Hello,

    My english is weak.
    I have two fields in my Query, one is text and other is Numeric.
    I have applied a Filter on the text one and after applying the filter, I want other field in the query to have AutoNumbers.

    Thanks

  4. #4
    Gicu's Avatar
    Gicu is offline VIP
    Windows 10 Access 2010 32bit
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Kelowna, BC, Canada
    Posts
    2,249
    Vlad Cucinschi
    MS Access Developer
    http://forestbyte.com/

  5. #5
    apr pillai's Avatar
    apr pillai is offline Competent Performer
    Windows 10 Access 2007
    Join Date
    May 2010
    Location
    Alappuzha, India
    Posts
    205

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 08-28-2017, 02:50 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 11-21-2013, 05:06 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-19-2013, 09:36 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-25-2012, 03:58 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 01-06-2011, 12:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Other Forums: Microsoft Office Forums - Senior Forums