Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Push (copy) updated Front-end FE from server to client machine -- using AutoUpdater

  1. #16
    pbaldy's Avatar
    pbaldy is online now Who is John Galt?
    Windows XP Access 2007
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Nevada, USA
    Posts
    20,725
    Happy to help Tom!



    i don't think I've ever seen Access itself run from a network location, wouldn't have thought it possible but what do I know?
    Paul (wino moderator)
    MS Access MVP 2007-2019
    www.BaldyWeb.com

  2. #17
    skydivetom is online now Competent Performer
    Windows 8 Access 2010 64bit
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    315
    Paul -- everything works like a charm now. Again, I truly truly thank you for the fantastic support! Much obliged.

    Cheers,
    Tom

  3. #18
    pbaldy's Avatar
    pbaldy is online now Who is John Galt?
    Windows XP Access 2007
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Nevada, USA
    Posts
    20,725
    No problem Tom! Is Access actually being run from a network location or is it installed locally? Not the accde file, but the actual MSACESS.exe?
    Paul (wino moderator)
    MS Access MVP 2007-2019
    www.BaldyWeb.com

  4. #19
    skydivetom is online now Competent Performer
    Windows 8 Access 2010 64bit
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    315
    Paul - yes, Access is installed locally.

    Cheers,
    Tom

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 06-24-2014, 09:16 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-26-2013, 11:31 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-27-2013, 01:06 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-29-2012, 12:45 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-27-2011, 04:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Tech Forums: Microsoft Office Forums