Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Kundan is offline Competent Performer
    Windows XP Access 2013 32bit
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    155

    Auto Correct


    We have Auto Correct option which is applicable to the whole database. Can we limit it to a particular field? How?

  2. #2
    June7's Avatar
    June7 is offline VIP
    Windows 10 Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    50,036
    Not in table.

    Try setting the AllowAutoCorrect property of data controls.
    How to attach file: http://www.accessforums.net/showthread.php?t=70301 To provide db: copy, remove confidential data, run compact & repair, zip w/Windows Compression.

  3. #3
    Kundan is offline Competent Performer
    Windows XP Access 2013 32bit
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by June7 View Post
    Not in table.

    Try setting the AllowAutoCorrect property of data controls.

    Thanks for the advice. GOD BLESS YOU!!!!!

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-07-2015, 04:06 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 09-12-2014, 06:41 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-01-2014, 11:37 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 03-05-2012, 10:20 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 06-26-2011, 09:14 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Other Forums: Microsoft Office Forums - Senior Forums