Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    voro is offline Novice
    Windows 7 64bit Access 2010 64bit
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9

    Command button and label movearound

    HI

    I have a form were i also have a label and command button that initiates my macro.


    The problem is that when i finally manage to arrange them both the way it looks neat and i plug my laptop to a bigger screen the label and the button are not the same spot i left them in.
    How to block and prevent them from "moving around" everytime i change the screen size i work on please.

    Thanks in advance for your support
    Regards,
    Peter

  2. #2
    June7's Avatar
    June7 is offline VIP
    Windows XP Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    50,358
    Never experienced that.

    Do you have the db set for Tabbed Documents or Overlapping Windows? Is form opened Maximized?

    Could be an issue of screen resolution settings.
    How to attach file: http://www.accessforums.net/showthread.php?t=70301 To provide db: copy, remove confidential data, run compact & repair, zip w/Windows Compression.

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. radio button label with & char
    By jscriptor09 in forum Programming
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2012, 08:19 AM
  2. Command Button
    By tia in forum Access
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2011, 11:47 AM
  3. Help! Question re: button label on form
    By Macro16 in forum Forms
    Replies: 8
    Last Post: 08-18-2011, 01:42 PM
  4. How can I make a label a button?
    By BrainKing in forum Forms
    Replies: 6
    Last Post: 10-31-2010, 01:52 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-27-2010, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Other Forums: Microsoft Office Forums