Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    joe1987 is offline Novice
    Windows 7 32bit Access 2007
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15

    Combo box doesn't work properly

    Hi,


    I'm facing problem when trying to search for values in combo box. Combo box is placed in 'Main form' and when I'm trying to search for values it gives me wrong result or no result at all. As I understand it might be problem with tabbed form. Can any body give me an idea and suggestion how can I solve this ?
    Here is the link for my db download: http://www.2shared.com/file/SRKD0UWS/test.html
    J.

  2. #2
    Toyman is offline Competent Performer
    Windows 7 32bit Access 2010 32bit
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    233
    Try this out. The problem I found was there was not code behind the combo box.

  3. #3
    joe1987 is offline Novice
    Windows 7 32bit Access 2007
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Toyman View Post
    Try this out. The problem I found was there was not code behind the combo box.
    Thanks for try, but this didn't solve problem, it doesn't show proper information that you choosed to show through combo box. I think that might be problem of db structure.

  4. #4
    Toyman is offline Competent Performer
    Windows 7 32bit Access 2010 32bit
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    233
    Quote Originally Posted by joe1987 View Post
    Thanks for try, but this didn't solve problem, it doesn't show proper information that you choosed to show through combo box. I think that might be problem of db structure.
    the code I placed was for the search combo box in the front of the form. That is the one in which you select the employee and the form navagates to that page. This is not where you need help on? If it is not, post the the name of the form and the control and describe what it suppose to do.

  5. #5
    joe1987 is offline Novice
    Windows 7 32bit Access 2007
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Toyman View Post
    the code I placed was for the search combo box in the front of the form. That is the one in which you select the employee and the form navagates to that page. This is not where you need help on? If it is not, post the the name of the form and the control and describe what it suppose to do.
    Yes - that's correct, but after you select the name and press enter it navigates you to totally different employee, more - after 3 searches it gives you totally blank form - no results.

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Posts
    339
    Quote Originally Posted by joe1987 View Post
    Hi,
    I'm facing problem when trying to search for values in combo box. Combo box is placed in 'Main form' and when I'm trying to search for values it gives me wrong result or no result at all. As I understand it might be problem with tabbed form. Can any body give me an idea and suggestion how can I solve this ?
    Here is the link for my db download: http://www.2shared.com/file/SRKD0UWS/test.html
    J.
    Is this what your looking for?

  7. #7
    joe1987 is offline Novice
    Windows 7 32bit Access 2007
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Access_Blaster View Post
    Is this what your looking for?
    I see you wrote code, but it doesn't respond to any action. Did it worked on for you?

  8. #8
    Toyman is offline Competent Performer
    Windows 7 32bit Access 2010 32bit
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    233
    Quote Originally Posted by joe1987 View Post
    I see you wrote code, but it doesn't respond to any action. Did it worked on for you?
    make sure the db in a trusted folder

  9. #9
    joe1987 is offline Novice
    Windows 7 32bit Access 2007
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Access_Blaster View Post
    Is this what your looking for?
    Works perfectly - thank you!!
    Toyman - it worked after your advice - thank you too

  10. #10
    Join Date
    May 2010
    Posts
    339
    Yeah sometimes the DB will not work inside a zip folder. Glad it worked out.

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Buttons doesn't work in Subforms
    By fedesc in forum Access
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2011, 12:58 AM
  2. App doesn't work with runtime
    By bubba55 in forum Access
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2011, 08:33 AM
  3. Can Grow doesn't work
    By gg80 in forum Reports
    Replies: 6
    Last Post: 05-13-2011, 07:14 PM
  4. Filter on subform doesn't work
    By Edwardo in forum Programming
    Replies: 6
    Last Post: 11-29-2010, 08:57 PM
  5. Query doesn't work the day after
    By sithis876 in forum Queries
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2010, 07:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Other Forums: Microsoft Office Forums - Senior Forums