Results 1 to 2 of 2

Adding Running Balance from Form to Reports

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1

    Adding Running Balance from Form to Reports


    I have created an inventory form that keeps a in and out ledger of material along with a real time inventory, I use this function to capture the real time inventory "=[Products Subform].Form!UnitsOnOrder", I have created a report, however, can not get this show up on my report!!!!! HELP

  2. #2
    rayc is offline Novice
    Windows XP Access 2002 (version 10.0)
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    19
    If your report is referring to an open form then try "=Forms![Products Subform].Form!UnitsOnOrder".

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Running Queries from a form
    By HaYuM in forum Queries
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2013, 03:12 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 08-19-2011, 01:53 PM
  3. Txt box on form showing 'Balance'
    By wasim_sono in forum Programming
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2006, 05:58 AM
  4. Adding a Form to a web page
    By JohnnyO in forum Forms
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-2006, 12:29 PM
  5. Adding Controls to a Form
    By msmayhew in forum Programming
    Replies: 7
    Last Post: 12-14-2005, 03:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Tech Forums: Microsoft Office Forums