Results 1 to 3 of 3

Links to KB pages not working for just me?

  1. #1
    Micron is offline Virtually Inert Person
    Windows 10 Access 2016
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    5,514

    Links to KB pages not working for just me?

    Lately I find that in every answer I come across that links to a M$ kb article no longer works. I get "Access Denied" on M$ site. Researching the actual kb number will produce results in some cases, but none which leads directly to M$. They're all pointers to M$ in some forum answer. In other cases, there's no results at all for the kb number. It's like the kb no longer exists at all. Anyone else having this experience?
    - "doesn't work" is no help. Post err msgs and where.
    - Use code tags for code/sql. Implement changes in copies of your database.
    Sometimes I talk to myself - like when I need expert advice.

  2. #2
    June7's Avatar
    June7 is offline VIP
    Windows 10 Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    46,889
    See what you mean. Here is one link http://support.microsoft.com/kb/927465

    Redirects to 'page not found'.
    How to attach file: http://www.accessforums.net/showthread.php?t=70301 To provide db: copy, remove confidential data, run compact & repair, zip w/Windows Compression.

  3. #3
    Micron is offline Virtually Inert Person
    Windows 10 Access 2016
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    5,514
    Yep. Access denied. Mainly the issue is not helping me figure out if I can move data in an s_ColLineage field in a replicated db, but I noticed it before I started down that path.

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-12-2018, 09:21 AM
  2. [Page] of [Pages] not working
    By halabis in forum Reports
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2015, 08:46 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-25-2013, 10:19 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 02-07-2013, 03:11 PM
  5. Dynamically generated links not working properly
    By rhewitt in forum Programming
    Replies: 13
    Last Post: 01-03-2013, 10:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Tech Forums: Microsoft Office Forums