Results 1 to 6 of 6

Need A97 mdb upgraded

  1. #1
    swas is offline Novice
    Windows 10 Access 2013 32bit
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    21

    Need A97 mdb upgraded

    Hi,

    Don't know if anyone can help.

    I'm interested in looking at Stephen Lebans sample db, located here.

    With only A2013 I can't open the file!!

    I'm looking for a kind soul who may have an earlier version than A2013 that can convert for me.

    Instructions are here.

    I'll say nice things about you


    Thanks



    swas

  2. #2
    ridders52's Avatar
    ridders52 is offline Voodoo Is Practised
    Windows 10 Access 2010 32bit
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    2,274
    Converted using A2010 but not properly tested. Hope its ok

    A97AutoColumnWidthVer21.zip
    Colin (Mendip Data Systems), Website, email
    If this has helped, please click the star button and leave a comment
    nil illegitimi carborundum est

  3. #3
    swas is offline Novice
    Windows 10 Access 2013 32bit
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    21
    Much much appreciated.

    Opened fine.

    All the best

    swas

  4. #4
    ridders52's Avatar
    ridders52 is offline Voodoo Is Practised
    Windows 10 Access 2010 32bit
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    2,274
    You're welcome.
    I haven't checked but wondered if similar code is built in to recent versions of Access.
    Colin (Mendip Data Systems), Website, email
    If this has helped, please click the star button and leave a comment
    nil illegitimi carborundum est

  5. #5
    swas is offline Novice
    Windows 10 Access 2013 32bit
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    21
    ridders52,

    Not that I am aware. I'm particularly interested both freezing some columns and their width, without the user being able to change. It's only because some data I have displayed is best in datasheet format (Sorting, filtering etc...) as a subform.

    However there is a bit of info in the parent that refers to a couple of particular columns - all lines up fine until the user scrolls accross the datasheet...

    If you know of a solution I'd be interested. otherwise I will play with the file you converted, or just go continuous form view for the subform and leave filtering etc... in the ribbon.


    Thanks

    swas

  6. #6
    ridders52's Avatar
    ridders52 is offline Voodoo Is Practised
    Windows 10 Access 2010 32bit
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    2,274
    As I said, I haven't checked.
    I rarely use datasheet view.
    Continuous forms give you far more control over the appearance and can do everything that's possible with datasheets
    Colin (Mendip Data Systems), Website, email
    If this has helped, please click the star button and leave a comment
    nil illegitimi carborundum est

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 09-20-2017, 09:07 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-29-2014, 05:10 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-21-2012, 09:24 AM
  4. Upgraded to 2010 now 2033 file erros out
    By Angel J. Moreno in forum Access
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2012, 11:42 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-28-2012, 11:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Tech Forums: Microsoft Office Forums