Results 1 to 8 of 8

2 two different reports from same database with exact perimeters on different compute

  1. #1
    krysshell is offline Novice
    Windows XP Access 2010 32bit
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4

    Angry 2 two different reports from same database with exact perimeters on different compute

    I am running the exact same report from the same database on a server on two different laptop. On one laptop no day is dispalyed for one date range and on the next laptop the data is all displayed correctly in the different date ranges. I have been working on this for 3 days now. Please can anyone tell me what is the issue here.

    Summarize:
    I have two laptops
    I am generating the same report (with same parameters - date ranges) from the same database that is on a server.
    Each laptop display different results.

  2. #2
    June7's Avatar
    June7 is offline Moderator
    Windows XP Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    28,030
    Is this a split db design? Can you test this on a third machine?
    To provide db: Make copy, remove confidential data, run compact & repair, zip if large - 2mb allowed, attach to post. Attachment Manager is below the Advanced post editor window.
    If suggestion in this post resolves your issue, please use the Thread Tools and mark the thread as Solved!

    Debug!Debug!Debug! http://www.cpearson.com/excel/debug.htm

  3. #3
    krysshell is offline Novice
    Windows 7 64bit Access 2010 32bit
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by June7 View Post
    Is this a split db design? Can you test this on a third machine?
    No, it's not a split db.

    I have tested it on 3 different laptops and only one laptop is generating the report correctly. We are all running Windows 7 64 bits

    The three laptop that it is generated on incorrectly is running microsoft Access version 14.0.023.1000 (32bit). The laptop that the report is displayed on correctly is running Microsoft Access version 14.0.6112.5000(32 bits)

  4. #4
    June7's Avatar
    June7 is offline Moderator
    Windows XP Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    28,030
    I do have one very small project set up this same way but all users on Windows XP. Multiple users running the same file is not usually recommended but can work. However, I have no experience with Windows 7.

    Why aren't they all running the same version of Access? My install of Access shows version 14.0.6112.5000. Can you test on another machine with this version?
    To provide db: Make copy, remove confidential data, run compact & repair, zip if large - 2mb allowed, attach to post. Attachment Manager is below the Advanced post editor window.
    If suggestion in this post resolves your issue, please use the Thread Tools and mark the thread as Solved!

    Debug!Debug!Debug! http://www.cpearson.com/excel/debug.htm

  5. #5
    krysshell is offline Novice
    Windows 7 64bit Access 2010 32bit
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Sorry - the two other laptops are running Access version 14.0.6112.1000, so it would appear the version is not an issue.
    They were all purchased as different times and stand alone and or as Office Suite.

  6. #6
    June7's Avatar
    June7 is offline Moderator
    Windows XP Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    28,030
    Issue occurs even if user is the only one running the file?

    Have you tried copying the file to their local machine (C: drive) and running it there?

    I've never encountered this before. Sorry, no idea what is causing.

    Splitting is next step to explore.
    To provide db: Make copy, remove confidential data, run compact & repair, zip if large - 2mb allowed, attach to post. Attachment Manager is below the Advanced post editor window.
    If suggestion in this post resolves your issue, please use the Thread Tools and mark the thread as Solved!

    Debug!Debug!Debug! http://www.cpearson.com/excel/debug.htm

  7. #7
    krysshell is offline Novice
    Windows 7 64bit Access 2010 32bit
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Yes, I've ran it locally on each computer.

    I will explore splitting.
    Thanks for your assistance!

  8. #8
    June7's Avatar
    June7 is offline Moderator
    Windows XP Access 2010 32bit
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Great Land
    Posts
    28,030
    Running on local computer also fails? Are you absolutely positive everyone is running the exact same file from the same folder on network?
    To provide db: Make copy, remove confidential data, run compact & repair, zip if large - 2mb allowed, attach to post. Attachment Manager is below the Advanced post editor window.
    If suggestion in this post resolves your issue, please use the Thread Tools and mark the thread as Solved!

    Debug!Debug!Debug! http://www.cpearson.com/excel/debug.htm

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Matching Non exact Cells
    By Shido151 in forum Access
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2012, 11:03 AM
  2. Query for similar but not exact data
    By markdudley in forum Queries
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2012, 11:02 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 07-23-2011, 11:35 AM
  4. Exact Match Hyperlink
    By JeffG3209 in forum Access
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2011, 06:46 PM
  5. How To Compute Percentages
    By zephaneas in forum Queries
    Replies: 7
    Last Post: 06-20-2011, 11:40 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Tech Forums: Microsoft Office Forums